Bläckpatroner

Upptäck nyttiga tips och råd om bläckpatroner

Bläckpatroner Canon - fakta och tips

Canon är etablerad på marknaden för bläckstråleskrivare, vilket gör att de flesta återförsäljare av bläckpatroner tillhandahåller bläck till just Canon.

Eftersom Canon är en av de ledande tillverkarna av bläckstråleskrivare, är det förhållandevis enkelt att hitta skrivarbläck till Canon – ibland går det till och med att hitta bläckpatroner till tio år gamla skrivare från Canon. Följande återförsäljare har ett rikt utbud av Canonbläck i sina respektive produktsortiment:

  • Patroner.se – lättnavigerad webbutik som tillhandahåller många bläckpatroner till moderna skrivare från Canon. Däremot kan det vara svårt att hitta bläckpatron till äldre Canonskrivare.
  • 112ink.se – rikt utbud av bläckpatroner till Canon. Tänk dock på att lasertoner och bläckpatroner finns i samma meny på hemsidan – det gäller således att inte förväxla dessa. En fördel med 112ink är att företaget bjuder på fraktkostnaden.
  • Inkclub.com – har ofta specialerbjudande på bläckpatroner och fotopapper till nya kunder. Utbudet av bläck till Canon torde vara störst på den svenska marknaden.
  • OnOff – känd elektronikkedja med bläckpatroner till de vanligaste skrivarmodellerna.
  • Inkmember.com – rikt utbud av färgpatroner till de vanligaste bläckstråleskrivarna från Canon. Leverans nästkommande dag förutsatt att beställningen sker innan kl 17.

Bläckpatron till Canon skrivare – pris

De flesta bläckpatroner till bläckstråleskrivare från Canon säljs utan skrivarhuvud, vilket gör att patroner från Canon är billiga jämfört med Lexmarkpatroner, som vanligtvis säljs med skrivarhuvud.

Reklamlänkar

Andra aspekter på bläckpatroner

Bläckpatroner – olika fabrikat